Szolgáltatások - Mislenykult

  • Home
  • Szolgáltatások

MISLENYI PORTÉKA

Mislenyi Portéka, a kozármislenyi helyi piac, amely 2020-ban pályázati forrásból alakult. Célunk a helyi és környékbeli termelők termékeinek megismertetése és értékesítése a kozármislenyi lakosság körében. A piacon megtalálhatóak a helyben és a környékben termelt friss, kiváló minőségű élelmiszerek. Fontos számunkra, hogy felhívjuk vásárlóink figyelmét az egészségtudatosság fontosságára. Kiemelt szempont a helyi piaci társadalomépítő, közösségfejlesztő, illetve környezetvédő szerepe.

Helyszín

A Kozármislenyi Művelődési Központ és Könyvtár Nonprofit Kft. (Cím: 7761 Kozármisleny, Pécsi út 1.) előtti piactér. Jelenleg 3 értékesítő pavilon és ezen felül nyitott árusító tér áll rendelkezésre.

Időpont

A piac minden héten pénteken működik, nyitvatartási ideje 13.00 – 18.00 óra között. Az állandó kínálat mellett vannak olyan helyi és környékbeli termelők, kézművesek, akik nem tudnak minden alkalommal eljönni hozzánk, ezért minden hónap második péntekén NAGYPIACOT tartunk.

VITRIN POP UP

A Művelődési Központ folyósóján kiállított vitrinekben kreatív kézműves alkotások, gasztro-csodák és hazai dizájner termékek között válogathatnak látogatóink!

„Vásárolj helyből helyit!”

TEREM- ÉS ESZKÖZBÉRLÉS

A Kozármislenyi Művelődési Központ különböző igényeket kielégítő termek és eszközök bérbeadásával segíti a cégek, civil szervezetek és más intézmények által szervezett rendezvények lebonyolítását.

Nagyterem:

A Művelődési Központ közel 250 m 2 alapterületű színházterme körülbelül 170 fő befogadására alkalmas. A helyiség egy 75 m 2 méretű színpaddal rendelkezik, projektorral, motoros legördülő mozivászonnal van felszerelve.

Információs terem:

Oktatótermünk 40 m2, projektorral, vászonnal felszerelve, elsősorban kisebb előadások, iskolai foglalkozások lebonyolítására alkalmas.

Kisterem:

A tetőtérben található 60 m2 hasznos alapterületű terem tornák, baba-mama foglalkozások színhelye. (A teremben váltócipő használata kötelező!)

Eszközbérlés:

Sátrat, sörpad garnitúrát, székeket és asztalokat is bérelhet tőlünk.

Bővebb információ:kommunikacio@mislenykult.hu

MOKKA

A tó mellett, csodaszép környezetben finom kávékkal, sütemény- és fagylalt különlegességekkel, minőségi street food kínálattal várja vendégeit a Mokka Kultúrpresszó. 

„Kozármisleny kulturális központjában egy helyi családi vállalkozás által üzemeltet presszó, ahol találkozik a kultúra és a gasztronómia.”