Keresés a weboldalon

Művelődési Ház

Tájház

Családi gyereknap

2016. május 29-én, vasárnap 10.00-től 18.00 óráig Családi gyermeknap.

A városban két helyszínen, az Öregfaluban a Templom téren és a Mosógát környékén, valamint az Orgona utca - Zrínyi utca találkozásánál várjuk a kicsiket és a nagyobbakat. A rendezvény akkor sem marad el, ha az előző nap, vagy aznap eső áztatja a várost! Ha esik, a programok a Művelődési Házba költöznek.

Azon túl, hogy a város apraja-nagyja együtt futhat a város utcáin, a reggeli jótékonysági I. Mozdulj Misleny! futóversenyen, a Mosógátnál lovaglási lehetőség, mezőgazdasági gép-bemutató, légvár, trambulin, körhinta és ügyességi játékok csalogatják a gyerekeket. Az Orgona utca környékén kötélpálya, légvárak, kézműves foglalkozás és -vásár, végül az Iszkiri együttes koncertje közül válogathatnak az érdeklődők.

A kicsik és picik is megmutatják magukat a színpadon. Táncos produkciókra és sport-bemutatókra várjuk a közönséget.

A kézműves piacon érdekes gyerekjátékok vásárolhatók majd, és lesz nassolni való is: cukorka és csokis pattogatott kukorica.

Az újtelepi helyszínen igazi jurtát is felállítunk, és íjász bemutató, kis vitéz képző is indul nem csak fiúknak.

Ne felejtsd el magaddal hozni kedvenc játékodat, mert azzal együtt profi fotósok örökítenek meg és a kész fényképet haza is viheted!

A tavalyi évhez hasonlóan az öregfalusi helyszínen a házigazda szerepében a Roma Kisebbségi Önkormányzat lelkes tagjai vesznek részt. Ők nem csupán munkájukkal, de szponzorként is támogatják a programot.